breaking news

Komt Ronda Rousey nog terug?

August 4th, 2016 | by Stefan Van Erp

Dat is de vraag die veel volgers van de UFC bezig houdt. De voormalig Bentamweight divisie kampioen heeft niet meer gevochten sinds haar verlies tegen Holly Holm in november 2015.

De voormalige judoka en bronzen medaille winnares op de Olympische spelen van 2008 (ze verloor haar kwartfinale van de Nederlandse Edith Bosch) heeft aan aandacht van potentiële tegenstanders geen gebrek. Zo ziet Holly Holm een rematch wel zitten en zal Miesha Tate haar nederlagen tegen Ronda ook graag rechtzetten.

Dana White heeft gezegd dat wanneer Rousey (12-1) terug komt zij direct een titelgevecht zou krijgen. Dit is iets dat de huidige kampioen, Amanda Nunes, ook wel ziet zitten. Zij heeft aangegeven graag het gevecht aan te gaan met Ronda. Wanneer Ronda niet geïnteresseerd is zou zij het tegen Julianna Pena op willen nemen voor de titel.

Op dit moment is er nog geen zicht op wanneer een terugkeer van Rousey aanstaande is. Ze kampte na haar gevecht met mentale problemen die ze nu overwonnen lijkt te hebben. Ze is inmiddels weer gesignaleerd in de gym om aan haar conditie te werken.

Leave a Reply

Translate »