breaking news

Knalpartij tussen Joaquin Buckley en Abdul Razak Alhassan op 15 januari

October 20th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Knalpartij tussen Joaquin Buckley en Abdul Razak Alhassan op 15 januari
UFC
0

Middleweights Joaquin Buckley en Abdul Razak Alhassan gaan het op 15 januari, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Ideas. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Joaquin Buckley maakte vorig jaar augustus zijn UFC-debuut en kwam in die periode al vijf keer in actie. Hiervan wist hij drie gevechten te winnen en twee te verliezen. Geen van deze gevechten waren saai, want elk gevecht eindigde in een knock-out of TKO. Hierdoor wist Buckley in elk van zijn gewonnen gevechten een ‘Performance of the Night’ bonus binnen te halen. Meest recent in september, toen hij Antônio Arroyo knock-out wist te slaan.

Abdul Razak Alhassan kende, door vier van zijn eerste vijf UFC-gevechten te winnen, een goed begin aan zijn UFC-carrière. Maar daarna ging het bergafwaarts met Alhassan. Hij verloor zijn eerstvolgende drie gevechten en er werd in één knock-out geslagen. Tot afgelopen augustus. Toen wist hij Alessio Di Chirico via een ‘head kick’ knock-out te trappen en zo een ‘Performance of the Night’ bonus te verdienen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »