breaking news

Knalpartij Kyoji Horiguchi vs. Hiromasa Ogikubo aangekondigd voor Rizin 11

May 16th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Knalpartij Kyoji Horiguchi vs. Hiromasa Ogikubo aangekondigd voor Rizin 11
Rizin FF
0

De 27-jarige Japanse Mixed Martial Arts (MMA) pionier gaat het op 29 juli tijdens Rizin 11 opnemen tegen The Ultimate Fighter deelnemer Hiromasa Ogikubo. Opnieuw zal de Saitama Super Arena de gelegenheid geven om de gevechten te organiseren. Naast de partij tussen Horiguchi en Ogikubo zijn er nog geen andere namen bekendgemaakt.

Kyoji Horiguchi (MMA 24-2/UFC 6-1/Rizin 6-0) was een van de meest succesvolle Aziaten in de UFC. Met overwinningen tegen Dustin Pague, Darrell Montague, Jon Delos Reyes & Louis Gaudinot mocht Horiguchi tijdens UFC 186 kampioen Demetrious Johnson uitdagen voor de UFC Flyweight Titel. Horiguchi verloor in de laatste seconde van het gevecht via Armbar. Sindsdien vocht Horiguchi nog driemaal voor de UFC. Zowel tegen Chico Camus, Ali Bagautinov als tegen Neil Seery werden relatief eenvoudige overwinningen behaald. Na een overstap van organisaties wist Horiguchi zes opeenvolgende partijen te winnen onder de Rizin naam. Alleen zijn openingsgevecht viel in de handen van de juryleden. Verder wist hij partijen te beëindigen met zowel een submission als een knock-out.

Hiromasa Ogikubo (MMA 17-3-2/TUF 3-1/Rizin 0-0) was een deelnemer van de Amerikaanse realityserie en MMA-competitie, The Ultimate Fighter. Hij vertegenwoordigen hier de Shooto organisatie in een seizoen waarin alle deelnemers kampioenen waren. Voor zijn deelnamen wist Ogikubo sterke partijen te winnen van onder andere Tadaaki Yamamoto en Danny Martinez. Ogikubo staat bekend om zijn sterke clinch en worstel spel, en weet vaak zijn partij op de grond voor de bel te beëindigen. De 31-jarige Japanner heeft sinds maart 2013 geen professionele partij meer verloren. Hij kent een overwinningsreeks van zeven. Deze cijfers zijn exclusief zijn verlies van Tim Elliott tijdens de finale van TUF 24.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »