breaking news

Knaller tussen Max Holloway en Yair Rodriguez nu op 13 november

September 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Knaller tussen Max Holloway en Yair Rodriguez nu op 13 november
UFC
0

Voormalig UFC featherweight kampioen Max Holloway gaat het op 13 november, tijdens een UFC Fight Night, opnemen tegen Yair Rodriguez, zo meldt ESPN. De twee zouden het in juli al tegen elkaar opnemen, maar dit gevecht ging wegens een blessure van Holloway niet door. De partij zal plaatsvinden in het UFC APEX te Las Vegas en dient als Main Event.

Max Holloway verloor in 2019, van Alexander Volkanovski, zijn UFC featherweight titel. Hij hoopte de titel die hij sinds 2017 in bezit had in het gevecht daarop te reclaimen. Maar zonder succes. Holloway verloor de rematch via een split decision. In zijn meest recente gevecht herpakte “Blessed” zich goed. In een meesterlijk optreden wist hij in januari Calvin Kattar via een unanimous decision te verslaan. De juryleden scoorden het gevecht 50-43, 50-43 en 50-42 voor Holloway. Het gevecht werd uitgeroepen tot ‘Fight of the Night’.

Het zal voor Yair Rodriguez twee jaar geleden zijn dat hij voor het laatst vocht. De Mexicaan verloor in 2017 voor het laatst, toen Frankie Edgar hem, via een TKO, wist te verslaan. Vervolgens sloeg Rodriguez “The Korean Zombie” in de laatste seconden van hun gevecht met een ellenboog knock-out. Het gevecht werd verkozen tot ‘Fight of the Night’, Rodriguez wist een ‘Performance of the Night’ bonus te winnen en de knock-out werd uitgeroepen tot knock-out van het jaar. Daarna nam “El Pantera” het tweemaal op tegen Jeremy Stephens, het eerste gevecht eindigde in een ‘no contest’ en het meest recente gevecht eindigde in een unanimous decision winst voor Rodriguez.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »