breaking news

Kickboksen debuteert tijdens ONE: Heroes of Honor

March 30th, 2018 | by Redactie
Kickboksen debuteert tijdens ONE: Heroes of Honor
ONE Championship
0

Terwijl de Filippijnse hoofdstad nog bruist van de aankondiging van de grote confrontatie tussen Kevin ‘The Slicer’ Belingon van Team Lakay en Andrew Leone uit bali, staat er alweer een nieuw spektakel klaar om te worden onthuld in de Mall of Asia Arena. Op 20 april zal de kickboks wereld zijn debuut maken onder de naam ONE Super Series.

ONE: Championship Chairman en CEO Chatri Sityodtong wil tijdens de ONE Super Series een wereldwijd platform bieden voor vechtsporters uit het Muay Thai, kickboksen, karate, taekwondo en Kong Fu. Sommige wedstrijden worden gevochten in een ring, andere in een kooi. Ook kunnen de handschoenen variëren van bokshandschoenen tot grappling-handschoenen.

De kaart van ONE: Heroes of Honor:

Het is aan oud Glory Kickboxing vechter Giorgio Petrosyan (85-2-2, 2) en Jo Nattawut (60-11-2) om de ONE Super Series te openen. Beide kickboksers hebben een indrukwekkend record en verwachten het publiek te trakteren op een spectaculair gevecht.

Wist jij dat MMA DNA ook actief is op Youtube? Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »