breaking news

Khaos Williams vs. Matthew Semelsberger toegevoegd aan UFC evenement op 19 juni

May 12th, 2021 | by Marcel Dorff
Khaos Williams vs. Matthew Semelsberger toegevoegd aan UFC evenement op 19 juni
UFC
0

Khaos Williams keert op 19 juni aanstaande terug in de Octagon. In de Welterweight divisie treft hij Matthew Semelsberger. Beide vechters ontmoeten elkaar op een nog later bekend te maken locatie. MMA Junkie wist eerder al bekend te maken dat de partij in de maak was, inmiddels is het gevecht bevestigd.

Khaos Williams (MMA 11-2/UFC 2-1) maakte na een amateur carrière van anderhalf jaar waar liefst vijftien keer werd gevochten in 2017 de overstap naar de professionals. Williams vocht zijn gevechten vooral in zijn thuisstaat Michigan. Williams kwam onder andere uit voor de KOP en de King of the Cage organisaties. Tijdens zijn vijfde pro gevecht wist hij Roufusport talent J.P.Saint Louis via KO in de eerste ronde te stoppen. Vervolgens werd bij de Total Warrior Combat organisatie gewonnen van PJ Cajigas waardoor hij voor de titel mocht vechten tegen Tony Hervey. Williams won de titel via Unanimous Decision. Williams verliet vervolgens de organisatie en vocht nog drie gevechten bij andere promoties. Alle drie die gevechten wist hij om te zetten in winstpartijen. Vervolgens maakte hij op short notice zijn UFC debuut in Februari 2020 tegen Alex Morono. Het zou een debuut worden voor Williams om nooit meer te vergeten. Zo versloeg hij Morono vroeg in de eerste ronde via KO. Het leverde Williams de Performance of the Night bonus op. Williams pakte vervolgens een maand later wederom een short notice partij aan, ditmaal tegen Laureano Staropoli. Echter werd de partij gecanceld in verband met COVID-19. Williams keerde in November 2020 terug in de Octagon tegen Abdul Razak Alhassan. Via een keiharde KO wist hij wederom de Performance of the Night bonus te pakken. Een maand later zou hij het opnemen tegen Michel Pereira. Williams verloor in een close gevecht via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Matthew Semelsberger (MMA 8-2/UFC 2-0) is een Amerikaanse MMA vechter die zijn professionele debuut maakte in 2017. Semelsberger wist in zijn eerste anderhalf jaar als prof een record van 4-2 neer te zetten, en maakte vervolgens in 2019 zijn opwachting bij de CFFC organisatie tegen de ongeslagen Zulkarnaiyn Kamchybekov. Semelsberger won de partij via Split Decision. Vervolgens wist hij nog twee partijen te winnen waaronder een overwinning tegen Bellator MMA veteraan Richard Patishnock. Semelsberger tekende in Augustus 2020 een UFC contract. In dezelfde maand zou hij debuteren tegen Phil Rowe. Echter raakte Rowe geblesseerd en werd vervangen door Carlton Minus. Semelsberger won de partij via Unanimous Decision. In zijn daarop volgende partij in Maart 2021 wist Semelsberger te imponeren door Jason Witt binnen enkele seconden KO te slaan. Semelsberger kreeg daarvoor de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »