breaking news

Khabib start trainingskamp voor gevecht in september

June 3rd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Khabib start trainingskamp voor gevecht in september
UFC
0

Khabib Nurmagomedov is officieel begonnen aan zijn trainingskamp voor zijn volgende gevecht. Volgens coach Javier Mendez vecht hij in september tegen Dustin Poirier tijdens 242 in Abu Dhabi. De promotie heeft dit gevecht nog niet officieel bevestigd.

Powered by Aiki Budo.

Ook ditmaal is de Eagle actief bij de American Kickboxing Academy (AKA) in San Jose, Californië. Hij traint hier naast namen als Daniel Cormier en Cain Velasquez voor zijn partij tegen Dustin Poirier.

Poirier won afgelopen 13 april de Lightweight interim titel na het verslaan van Max Holloway. Hij deed dit met een unanieme beslissing in Atlanta, Georgia.

https://www.instagram.com/p/ByNgiIWBh9g/?utm_source=ig_embed

De UFC kwam eenmaal eerder naar Abu Dhabi. Destijds vocht Anderson Silva het Main Event om de Middleweight titel tegen Demian Maia. Eveneens won Frankie Edgar tijdens dat evenement de Lightweight titel door via een flinke upset (op dat moment) BJ Penn te verslaan. De promotie keert op 7 september 2019 terug.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »