breaking news

Khabib Nurmagomedov dreigt UFC te verlaten

October 6th, 2016 | by Stefan Van Erp

Khabib Nurmagomedov heeft in een interview aangegeven dat als hij na zijn gevecht met Michael Johnson geen titelgevecht krijgt hij weg gaat bij de UFC.

Khabib geeft aan dat hij 2 contracten had liggen om tegen Eddie Alvarez te vechten. 1 voor UFC 205 en 1 voor UFC 206. Hij had beide getekend maar uiteindelijk komt het gevecht er niet van omdat Alvarez het op gaat nemen tegen Conor McGregor om de Lightweight titel. Khabib is woedend en zegt het volgende:
“After this fight I have to fight for the title. UFC thinks Conor has power? Irish people only like 6 million people. I am from Russia. 150 million people. If UFC don’t give me the title fight after this fight, I’m going to show how I have power in Russia. I know if I don’t fight for the title next fight, UFC will never, ever go to Russia.”

Eerder liet Jose Aldo weten niet meer te willen vechten voor de UFC omdat hij het niet tegen McGregor op mag nemen voor de Featherweight titel. De interim kampioen heeft aangegeven juridische stappen te ondernemen als hij niet wordt vrijgelaten door de UFC.

Leave a Reply

Translate »