breaking news

Kevin Lee vs. Sean Brady opnieuw ingepland, ditmaal op 28 augustus

July 1st, 2021 | by Jamal Boussenaf
Kevin Lee vs. Sean Brady opnieuw ingepland, ditmaal op 28 augustus
UFC
0

Kevin Lee gaat het in een welterweight gevecht op 28 augustus, tijdens een nog onbekend UFC evenement opnemen tegen Sean Brady. Dit liet de UFC weten via Social Media. Het gevecht is opnieuw geboekt nadat Lee moest afzeggen in verband met een blessure. De partij zou eigenlijk volgende week plaatsvinden tijdens UFC 264.

Kevin Lee maakte in 2019 van de lightweight divisie de overstap naar de welterweight divisie. Hij nam het op tegen Rafael dos Anjos en verloor het gevecht via een ‘arm triangle choke’, waarna hij besloot om weer terug te keren naar de lightweight divisie. Een halfjaar later nam “The Motown Phenom” het tijdens UFC 244 op tegen Gregor Gillespie, die hij via een highkick knock-out wist te trappen. In zijn meest recente gevecht, van iets meer dan een jaar geleden, nam Lee het op tegen de huidige lightweight kampioen Charles Oliveira. Dit gevecht verloor Lee via een ‘guillotine choke’.

Sean Brady is nog ongeslagen in zijn professionele MMA-carrière. De voormalig Cage Fury FC welterweight kampioen maakte in 2019, in een gewonnen gevecht met Court McGee, zijn debuut bij de UFC. Een paar maanden later nam Brady het op tegen Ismail Naurdiev, ook dit gevecht wist hij via een unanimous decision te winnen. Hierna vocht de Philadelphian nog tweemaal. In augustus van het vorige jaar wist hij Christian Aguilera, via een ‘guillotine choke’, te verslaan. Twee maanden geleden nam Brady het, tijdens UFC 259, op tegen Jake Matthews, die hij via een ‘arm triangle choke’ wist te submitten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »