breaking news

Kevin Holland vervangt uitgevallen Darren Till tegen Marvin Vettori

April 2nd, 2021 | by Redactie
Kevin Holland vervangt uitgevallen Darren Till tegen Marvin Vettori
UFC
0

Kevin Holland gaat het op 10 april, tijdens het main event van een UFC Fight Night, in een middleweight gevecht opnemen tegen Marvin Vettori. Ariel Helwani van ESPN meldde eerder dat Holland de, door een gebroken sleutelbeen, uitgevallen Darren Till wilde vervangen, nu is het officieel.

Kevin Holland lijkt weer net zo actief te blijven als vorig jaar. In 2020 kwam ‘Trailblazer’ vijf keer in actie en wist hij alle vijf de gevechten te winnen. Met het gevecht tegen Marvin Vettori zal de teller dit jaar alweer op twee staan. Eerder deze maand was Holland het main event van een UFC Fight Night tegen Derek Brunson. Dit gevecht verloor Holland via een unanimous decision.

Marvin Vettori is bezig aan een sterke reeks. De Italiaan verloor in 2018, van de huidige UFC middleweight kampioen Israel Adesanya, voor het laatst en wist in die periode vier gevechten te winnen. Meest recent, in december van het afgelopen jaar, wist Vettori in een dominant optreden Jack Hermansson, via een unanimous decision, te verslaan. Vettori behoort misschien wel tot de meest ongelukkige vechters in de UFC. In de laatste twee jaar zag hij, niet door zijn toedoen, zes gevechten geannuleerd worden.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »