breaking news

Kevin Holland en Derek Brunson treffen elkaar op 20 maart

December 29th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Kevin Holland en Derek Brunson treffen elkaar op 20 maart
UFC
0

Kevin Holland en Derek Brunson gaan het op 20 maart, tijdens het main event van een UFC Fight Night, in een middleweight gevecht tegen elkaar opnemen, zo meldt ESPN. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Kevin Holland is makkelijk Mr. 2020 te noemen. De geboren Californiër stapte dit jaar vijf keer de octagon in en vijf keer kwam hij als winnaar uit de strijd. Hiervan wist hij vier tegenstanders te finishen en haalde hij drie “Performance of the Night” bonussen binnen. Meest recen wist Holland de veteraan Ronaldo “Jacare” Souza op spectaculaire wijze knock-out te slaan.

Ook Derek Brunson is momenteel lekker bezig in de UFC. Na zijn verlies tegen de huidige UFC middleweight kampioen Israel Adesanya, in 2018, wist hij niet meer te verliezen. Brunson vocht drie keer en wist alle drie de gevechten te winnen. Zo wist hij Elias Theodorou en Ian Heinisch via unanimous decision te verslaan. Vervolgens wist de veteraan in augustus de getalenteerde en toen nog ongeslagen Edmen Shahbazyan via een TKO te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »