breaking news

Kevin ”Baby Slice” Ferguson Jr. opnieuw ingeroosterd.

November 7th, 2016 | by Lennart Van Arendonk
Kevin ”Baby Slice” Ferguson Jr. opnieuw ingeroosterd.
Bellator MMA
0

Kevin ”Baby Slice” Ferguson Jr. is opnieuw ingeroosterd. Hij zal het opnemen op 19 November 2016 tegen Aaron Hamilton in het SAP Center te San Jose, Californië tijdens Bellator 165.

Kevin ”Baby Slice” Ferguson Junior, de zoon van de onlangs overleden Kevin ”Kimbo Slice” Ferguson tekende in augustus 2016 zijn contract bij de organisatie Bellator MMA. Na enkele amateurpartijen lijkt hij klaar te zijn voor het professionele wedstrijdvechten. Oorspronkelijk stond Slice ingeroosterd om te vechten op een 165 lbs catchweight gevecht tegen Rick Bing, maar omdat Bing zijn afgesproken gewicht niet wist te halen schrapte de promotie het gevecht van de kaart. Nu een maand later krijgt Slice opnieuw een tegenstander aangewezen.

Op 19 november 2016 organiseert de promotie het evenement Bellator 165: Chandler vs. Henderson in de Sap Center van San Jose, Californie. Atleten als Benson Henderson, Michael Page, Francis Carmont en Linton Vassell zullen onder andere verantwoordelijk zijn voor deze spectaculaire avond. Ook stapt Kevin Ferguson Jr de kooi in, hij zal het opnemen tegen de Amerikaanse Aaron ‘The Snake’ Hamilton. Een Middleweight vechter met een record van nul om twee. Zo verloor hij via een Submission van Rick Dusio tijdens KOTC: Home Turf en verloor hij met via TKO van (inmiddels UFC vechter) Max Griffin tijdens Gladiator Challenge. Zijn amateur debuut wist hij wel te winnen. Hier versloeg hij Sean Nelson via TKO tijdens WFC 7: MMA at the Lake 4.

Na het annuleren van de zijn gevechten voor Bellator 160 en Bellator 162 denkt Slice aan het spreekwoord ‘Driemaal is scheepsrecht’. Beide mannen zijn verantwoordelijk voor de afsluiter van de Preliminary Card. Het gevecht wordt gevolgd door een 5-fight main card.

Leave a Reply

Translate »