breaking news

Keri Melendez maakt opwachting tegen Dakota Zimmerman tijdens Bellator 206

August 24th, 2018 | by Marcel Dorff
Keri Melendez maakt opwachting tegen Dakota Zimmerman tijdens Bellator 206
Bellator MMA
0

Bellator MMA maakte zojuist bekend dat Keri Melendez voor de derde keer haar opwachting zal gaan maken in een MMA partij. De vrouw van voormalig WEC & Strikeforce Kampioen Gilbert Melendez zal het opnemen tegen Dakota Zimmerman tijdens Bellator 206. Het evenement zal plaatsvinden op 29 September 2018 in het SAP Center te San Jose, Californië. De partij wordt gevochten in de Strawweight divisie.

Keri Anne Taylor-Melendez (MMA 2-0/Bellator 2-0) maakte in November 2016 haar MMA debuut voor Bellator. Een zeer succesvol MMA debuut aangezien ze Sheila Padilla via TKO in de eerste minuut van het gevecht al wist te stoppen. Taylor-Melendez is de vrouw van UFC Lightweight Gilbert Melendez. Taylor-Melendez komt van het kickboksen af. Ze vocht tijdens het gecombineerde Bellator/GLORY evenement in 2015 een kickbokspartij tegen Hadley Griffith. Deze partij werd omgezet in een Unanimous Decision overwinning. In Juni 2017 zou Taylor-Melendez deel uit maken van de grote Bellator 180 card in New York. Echter raakte ze geblesseerd waardoor ze pas weer in Juni 2018 haar opwachting maakte voor Bellator MMA. Tijdens Bellator 201 werd gewonnen van Tiani Valle via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde.

Dakota Zimmerman (MMA 0-0/Bellator 0-0) is een vechtster uit Missouri die tegen Taylor-Melendez haar Pro-MMA debuut zal gaan maken. Zimmerman is meervoudig Kampioene in het Amerikaanse Grappling en het BJJ. Zimmerman vocht twee amateur partijen voor de Shamrock FC organisatie. Beide partijen wist ze in winst om te zetten. Nu krijgt ze de kans van Bellator MMA om haar eerste overwinning in haar Pro-MMA carrière te pakken.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »