breaking news

Kennedy Nzechukwu vervangt Ed Herman op 26 juni

June 14th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Kennedy Nzechukwu vervangt Ed Herman op 26 juni
UFC
0

Danilo Marques krijgt een nieuwe tegenstander voor zijn lightheavyweight gevecht op 26 juni. MMA Junkie meldt dat Kennedy Nzechukwu de uitgevallen Ed Herman, tijdens de aankomende UFC Fight Night, zal vervangen.

Kennedy Nzechukwu maakte in 2019, na zijn deelname aan de Dana White’s Contender Series, tegen Paul Craig zijn UFC-debuut. Hij verloor het gevecht via een ‘triangle choke’. Ongeveer een half jaar later stapte Nzechukwu weer de octagon in. Deze keer was hij wel succesvol en wist hij Darko Stošić, via een unanimous decision, te verslaan. Het duurde zo’n anderhalf jaar voordat de “African Savage” weer de octagon instapte. Tijdens UFC 259, afgelopen maart, nam hij Nzechukwu het op tegen Carlos Ulberg, die hij knock-out wist te slaan.

Danilo Marques maakte afgelopen september, tijdens UFC 253, zijn UFC-debuut. De Braziliaan nam het op tegen Khadis Ibragimov, die hij via een unanimous decision wist te verslaan. Marques stapte vervolgens eerder dit jaar, in februari, weer de octagon in. De voormalig Gladiator Combat Fight middleweight kampioen nam het, in zijn meest recente gevecht, op tegen Mike Rodriguez. Hij wist hem, via een ‘rear naked choke’, te submitten en zo ongeslagen in de UFC te blijven.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »