breaking news

Katlyn Chookagian treft Viviane Araújo tijdens UFC 262

February 22nd, 2021 | by Redactie
Katlyn Chookagian treft Viviane Araújo tijdens UFC 262
UFC
0

Flyweights Katlyn Chookagian en Viviane Araújo gaan het op 15 mei, tijdens UFC 262, tegen elkaar opnemen. Brett Okamoto van ESPN meldde eerder een mondelinge overeenkomst, maar het is nu bevestigd. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatvinden.

Katlyn Chookagian heeft een wisselvallig jaar achter de rug. “Blonde Fighter” begon 2020 met een gevecht tegen de flyweight kampioene Valentina Shevchenko, dit gevecht verloor ze. Vervolgens nam ze het op tegen de zus van Shevchenko, Antonina. Deze ontmoeting wist Chookagian, via een unanimous decision, wel te winnen. Daarna vocht de Amerikaanse met Armeense roots nog twee maal. Het gevecht tegen voormalig UFC strawweight kampioene Jéssica Andrade ging, via een TKO, verloren. In haar meest recente gevecht nam Chookagian het op tegen Cynthia Calvillo. Dit gevecht wist ze, via een unanimous decision, te winnen en sloot ze een wisselvallig jaar op positieve wijze af.

Viviane Araújo maakte in 2019 haar UFC debuut en wist in die periode een record van 4-1 neer te zetten. Zo wist ze haar UFC-carrière, door Talita Bernardo knock-out te slaan, succesvol te beginnen. Daarna eindigden al haar gevechten met een unanimous decision. Zo wist de voormalig Pancrase strawweight kampioene Alexis Davis, Montana De La Rosa en meest recent voormalig Strikeforce bantamweight en voormalig Invicta en UFC flyweight titeluitdaagster Roxanne Modafferi te verslaan. Haar enige verlies was tegen voormalig UFC flyweight titeluitdaagster Jessica Eye.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »