breaking news

Katlyn Chookagian treft Jéssica Andrade op 17 oktober

September 19th, 2020 | by Redactie
Katlyn Chookagian treft Jéssica Andrade op 17 oktober
UFC
0

Jéssica Andrade gaat het in een flyweight gevecht op 17 oktober opnemen tegen Katlyn Chookagian, MMA Junkie meldde eerder al een mondeling akkoord. Dit maakt Andrade, na Valerie Letourneau, de tweede vrouw in UFC geschiedenis die in drie gewichtsklassen heeft gevochten. In 2013 maakte ze haar UFC debuut in de bantamweight gewichtsklasse, vervolgens ging ze in 2016 twee gewichtsklassen omlaag. Het is nog niet zeker waar het evenement op 17 oktober plaats zal vinden.

Jéssica Andrade is, na het winnen van de UFC strawweight titel in 2019, 0-2 in haar laatste gevechten. In haar eerste titelverdediging verloor ze de strawweight titel van de huidige kampioene Zhang Weili. Vervolgens verloor ze eerder deze maand, tijdens UFC 251, van Rose Namajunas via een split decision. Van wie Andrade in 2019 nog de strawweight titel won.

Katlyn Chookagian vecht sinds 2016 bij de UFC, in die periode wist ze zeven van haar tien gevechten te winnen. Zo verloor ze van Liz Carmouche, Jessica Eye en verloor ze tijdens UFC 247 de strijd om het flyweight kampioenschap van de kampioene Valentina Shevchenko. In mei nam ze het op tegen de zus van Shevchenko, Antonina, die ze via een unanimous decision versloeg.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »