breaking news

Karolina Kowalkiewicz treft Jessica Penne op 7 augustus tijdens UFC 265

June 22nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Karolina Kowalkiewicz treft Jessica Penne op 7 augustus tijdens UFC 265
UFC
0

Strawweights Karolina Kowalkiewicz en Jessica Penne gaan het op 7 augustus op een nog nader te bepalen locatie tegen elkaar opnemen. Beide voormalig titeluitdaagsters gaan proberen zich terug in de rankings te vechten. De partij maakt deel uit van de UFC 265 card.

Karolina Kowalkiewicz hoopt haar negatieve reeks te doorbreken. De Poolse wist in 2018, toen ze Felice Herrig via een split decision versloeg, voor het laatst te winnen. Sindsdien vocht Kowalkiewicz vier maal en verloor ze al deze gevechten. Haar meest recente gevecht met Xiaonan Yan, van iets meer dan een jaar geleden, verloor ze via een unanimous decision.

Jessica Penne maakte vorige maand, na een afwezigheid van vier jaar door schorsing, haar terugkeer in de octagon. Het werd de terugkeer waar ze op gehoopt had. Voor haar schorsing had Penne een verliesreeks van drie gevechten. Die reeks wist ze te doorbreken. Penne nam het in haar terugkeer op tegen de debuterende Lupita Godinez en wist het gevecht, via een split decision, te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »