breaking news

Karol Rosa en Sijara Eubanks treffen elkaar tijdens UFC 263

March 19th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Karol Rosa en Sijara Eubanks treffen elkaar tijdens UFC 263
UFC
0

Bantamweights Karol Rosa en Sijara Eubanks gaan het op 12 juni, tijdens UFC 263, tegen elkaar opnemen, zo meldt Combate. De twee zouden het vorig september tegen elkaar opnemen, maar doordat Rosa complicaties had met haar weight-cut ging dit niet door. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Karol Rosa maakte in 2019, in een via split decision gewonnen gevecht met Lara Procópio, haar UFC debuut. Vervolgens werd een ontmoeting met Julia Avila vier keer geboekt, maar het gevecht werd om verschillende redenen afgelast. Uiteindelijk is het gevecht er nog niet van gekomen. Ongeveer een jaar na haar debuut nam Rosa het op tegen Vanessa Melo, dit gevecht won ze via een unanimous decision. In haar meest recente gevecht, dat vorige maand plaatsvond, wist ze Joselyne Edwards, via een unanimous decision, te verslaan.

Sijara Eubanks heeft een enerverend 2020 achter de rug. De Amerikaanse begon het jaar met een overwinning op Sarah Moras en wist het gevecht, tegen Julia Avila, dat daarop volgde ook te winnen. Beide gevechten eindigden op een unanimous decision. Twee weken na het gevecht met Avila stapte Eubanks weer de octagon in. Dit keer verloor ze, van Ketlen Vieira, via een unanimous decision. Haar meest recente gevecht met Pannie Kianzad eindigde eveneens in een unanimous decision verlies voor Eubanks.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »