breaking news

Kans op tweede Clan Wars titel voor Hubert Geven

August 12th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Kans op tweede Clan Wars titel voor Hubert Geven
MMA
0

Aanstaande zaterdag 17 november staat de Nederlandse Hubert Geven op het canvas van het Clan Wars MMA evenement. Hij verzorgd samen met zijn tegenstander Michael Doyle het main event van Clan Wars 33 in de Ulster Hall van Belfast, Noord-Ierland en knokt hier op een gewicht van 73kg voor de Lightweight en Welterweight titel.

Powered by Aiki Budo.

Hubert Geven (MMA 16-3) is een talentvolle Nederlandse vechter. Geven begon zijn Pro-MMA carrière in 2012. Na twee goede overwinningen in zijn eerste twee partijen, verloor Geven in zijn derde partij van Hamid Sultanbiev. Geven wisselde vervolgens goede met mindere prestaties af en wist onder meer Erdi Karatas via Rear Naked Choke Submission te finishen. Geven heeft inmiddels een winstreak van vier partijen en wist recent de Clan Wars titel op zijn naam te schrijven door Maciej Gierszewski via Triangle Choke Submission in de eerste ronde te finishen. Daarna won Geven zijn debuut bij Cage Warriors 96 met een technische knock-out in de eerste ronde.

Wij spraken hem na dit gevecht:

Geven staat ingeroosterd om te vechten tegen Michael Doyle (MMA 8-3). Doyle is de Clan Wars Welterweight kampioen en zoekt naar een tweede titel. Doyle won zijn laatste partij in 2014 waar hij Artem Lobov, trainingspartner en goede vriend van Conor McGregor, versloeg met een unanieme beslissing. Ook staat Doyle bekend om zijn overwinningen van Hugh Brady en Danny Henry. Doyle kent zowel knock-out als submission overwinningen en hoopt de titel voor zijn thuispubliek af te pakken van Geven.

So we think it's time to release the Clan Wars 33 Main event!Michael Doyle (Clan Wars Lightweight Champion) v Hubert…

Geplaatst door CLAN WARS MMA op Vrijdag 10 augustus 2018

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »