breaking news

Kairat Akhmetov vs. Geje Eustaquio tijdens Main Event ONE Championship 60 : Total Victory

August 22nd, 2017 | by Marcel Dorff

ONE Championship heeft eerder vandaag via een persbericht laten weten dat voormalig ONE Flyweight Kampioen Kairat Akhmetov nadat hij eerder deze maand zijn titel verloor, volgende maand alweer terugkeert. ”The Kazakh” neemt het op tegen de Filipijn Geje Eustaquio. Het gevecht vind plaats op 16 September 2017 in het Jakarta Convention Center te Jakarta, Indonesië. Beide mannen zullen het Main Event verzorgen.  

Kairat Akhmetov (MMA 20-1/ONE 1-1) uit Kazachstan is een Mixed Martial Arts vechter met een record van drieëntwintig om een. De afgelopen zes jaar heeft hij op een na al zijn tegenstanders verslagen. Zijn record bewijst dat hij alle disciplines beheerst. Zo heeft hij kracht in beide handen, kent hij een hardnekkig worstelspel en dwingt hij zijn tegenstanders om af te kloppen. Akhmetov kent vijf knock-outs, dertien submissions en vijf decisions in zijn record. Naast dit record droeg hij ook het goud van de ONE Flyweight titel nadat hij Adriano Moraes in 2015 versloeg via Split Decision. Echter verloor Akhmetov eerder deze maand van diezelfde Adriano Moraes via Unanimous Decision waardoor hij zijn belt kwijtraakte.

Geje Eustaquio (MMA 9-5/ONE 6-4) uit de Filipijnen is een vechter van Lakay Gym die inmiddels alweer 5 jaar voor de ONE Championship organisatie vecht. Eustaquio is een allround vechter, maar steeds op het moment dat hij een stap omhoog in de divisie kan maken gaat het mis. Zo won de Filipijn van Kentaro Watanabe, Saiful Merican en Gianni Subba, echter werden belangrijke partijen tegen Andrew Leone, Toni Tauru en huidig Kampioen Adriano Moraes verloren. Tijdens zijn meest recente partij eerder dit jaar werd de Thai Anatpong Bunrad via Split Decision verslagen (eerder verloor Eustaquio via Split Decision van Bunrad). Een overwinning op Akhmetov zou voor Estaquio weleens tot een titelgevecht en rematch tegen Adriano Moraes kunnen leiden.

 

Comments are closed.

Translate »