breaking news

Kai Kamaka III vervangt Doo Ho Choi tegen Danny Chavez tijdens UFC evenement op 31 juli

July 19th, 2021 | by Marcel Dorff
Kai Kamaka III vervangt Doo Ho Choi tegen Danny Chavez tijdens UFC evenement op 31 juli
UFC
0

Doo Ho Choi is geblesseerd geraakt en zal niet vechten op 31 juli. De Zuid-Koreaanse publiekslieveling wordt vervangen door de Hawaiiaan Kai Kamaka III. Kamaka III neemt het op tegen Danny Chavez in de Featherweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada tijdens UFC on ESPN 28. MMA Island wist het gevecht te melden.

Danny Chavez (MMA 11-4/UFC 1-1) is een MMA vechter uit Florida die zijn professionele MMA carrière begon in 2010. Chavez wist indruk te maken bij de CFA organisatie, maar verloor uiteindelijk de partij voor de titel. In 2016 tekende Chavez bij de Fight Time organisatie. Chavez had een slechte start en verloor tweemaal. Uiteindelijk wist hij de weg naar boven in te slaan met overwinningen tegen Leandro Magalhaes en Pipe Vargas. In Juli 2020 won hij de GLFC titel door Dylan Cala via KO in de eerste ronde te stoppen. Chavez tekende in Augustus 2020 bij de UFC. Eveneens maakte hij ook zijn debuut op short notice tegen TJ Brown. Chavez vocht sterk en won de partij via Unanimous Decision. Chavez kon in Februari 2021 dat goed debuut geen sterk vervolg geven. Via Unanimous Decision werd verloren van Jared Gordon. Chavez zou vervolgens vijf maanden later terugkeren tegen Doo Ho Choi. Echter raakte Choi geblesseerd en werd Kai Kamaka III de nieuwe tegenstander.

Embed from Getty Images

Kai Kamaka III (MMA 8-4/UFC 1-2) is een Hawaiiaanse vechter die zijn professionele debuut maakte in 2012. Na twee overwinningen in zijn eerste twee partij verloor Kamaka vervolgens eveneens tweemaal. Kamaka zou vervolgens tweemaal winnen en uitkomen voor Bellator MMA. Kamaka won van zowel Shojin Miki als Spencer Higa via Unanimous Decision maar kreeg geen vast contract. Kamaka won in Juli 2019 zijn debuut voor de LFA organisatie door Michael Stack te verslaan. Kamaka tekende in Augustus 2020 een contract bij de UFC. In diezelfde maand debuteerde hij ook tegen Tony Kelley. In een gevecht dat werd beloond met de Fight of the Night bonus won Kamaka via Unanimous Decision. Kamaka pakte vervolgens drie maanden later opnieuw een short notice partij aan. Helaas voor Kamaka verloor hij via TKO in de tweede ronde van Jonathan Pearce. Kamaka zou vervolgens in Mei 2021 ook zijn daarop volgende partij verliezen. Via een zéér controversiële Split Decision werd verloren tegen TJ Brown.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »