breaking news

Justin Jaynes vs. Gavin Tucker toegevoegd aan UFC evenement op 8 augustus

July 19th, 2020 | by Marcel Dorff
Justin Jaynes vs. Gavin Tucker toegevoegd aan UFC evenement op 8 augustus
UFC
0

Justin Jaynes gaat na een geweldig debuut vorige maand op 8 augustus voor de tweede maal de UFC Octagon betreden. De Amerikaan treft de Canadees Gavin Tucker in de Featherweight divisie. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada. Bloody Canvas wist de partij als eerste te melden.

Justin Jaynes (MMA 16-4/UFC 1-0) startte zijn MMA carrière in 2013. Jaynes vocht voor veel regionale Amerikaanse MMA organisaties en wist daar overwinningen te behalen tegen Jacob Rosales, Ruben Baraiac en Troy Lamson. Jaynes tekende in 2018 bij de WXC organisatie. Daar zou hij twee titels winnen. Vervolgens maakte Jaynes op zeer short notice in Juni 2020 zijn UFC debuut tegen Frank Camacho. Jaynes won de partij via KO na 40 seconden. Jaynes pakte niet alleen de overwinning maar ook de Performance of the Night bonus.

Embed from Getty Images

Gavin Tucker (MMA 11-1/UFC 2-1) maakte in 2017 zijn UFC debuut. Tucker nam het voor eigen publiek op tegen MMA veteraan Sam Sicilia. Tucker domineerde het gevecht staand van begin tot einde en won een overduidelijke Unanimous Decision. Tucker kwam bijna zijn hele carrière uit voor de promotie Extreme Cage Combat waar hij ook de titelhouder was. Tucker is een zeer allround vechter en wist het grootste gedeelte van zijn gevechten te finishen. In totaal acht finishes waarvan vier Submissions en vier (T)KO’s. Tucker wordt gezien als een groot talent in de Canadese MMA scene. Tucker werd voor zijn tweede gevecht gekoppeld aan Rick Glenn tijdens UFC 216. Tucker werd het complete gevecht gedomineerd en het was aan de scheidsrechter te danken dat het gevecht niet eerder werd gestopt. Glenn won via Unanimous Decision. Tucker zou vervolgens terugkeren tijdens UFC Moncton tegen Andre Soukhamthath. Echter gooide een blessure roet in het eten. Tucker keerde vervolgens terug in de Featherweight divisie. Tijdens UFC 240 in Edmonton nam Tucker het op tegen de Zuid-Koreaan Seung Woo Choi. Tucker imponeerde en finishte via een Rear Naked Choke Submission in de derde ronde. Tucker werd vervolgens ingepland tegen Billy Quarantillo. Echter werd het evenement gecanceld in verband met COVID-19.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »