breaking news

Justin Jaynes treft Charles Rosa op 26 juni

April 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Justin Jaynes treft Charles Rosa op 26 juni
UFC
0

Featherweights Justin Jaynes en Charles Rosa gaan het op 26 juni, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Junkie. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Justin Jaynes maakte in juni van vorig jaar, toen hij Frank Camacho via een TKO versloeg, op spectaculaire wijze zijn UFC-debuut. Maar sindsdien gaat het alleen maar bergafwaarts voor de 31-jarige Amerikaan. Jaynes verloor de drie gevechten die daarop volgden allemaal via een finish. Meest recent was dit in februari tegen Devonte Smith, toen hij door het ingrijpen van een dokter, via een TKO, verloor.

Charles Rosa maakte in 2014, als ongeslagen vechter, zijn debuut bij de UFC. Hij verloor het gevecht, via een unanimous decision, van Dennis Siver. In zijn tweede gevecht bij de organisatie wist Rosa Sean Soriano, via een ‘D’Arce choke’, te verslaan. Maar elke keer als hij een gevecht won, verloor Rosa het gevecht daarop. Hierdoor wist hij een record van 4-5 in de UFC bij elkaar te sprokkelen. Zijn meest recente gevecht, in februari, tegen Darrick Minner verloor Rosa via een unanimous decision.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »