breaking news

Jury wijst Chen Lei aan als winnaar in gevecht tegen Anthony Engelen

June 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Jury wijst Chen Lei aan als winnaar in gevecht tegen Anthony Engelen
ONE Championship
0

Afgelopen zaterdag 15 juni keerde ONE Championship terug naar Shanghai voor ONE Legendary Quest. Tijdens dit evenement was aan Anthony Engelen en zijn tegenstander Chen Lei om als zesde partij het aanwezige publiek in de Baoshan Arena te trakteren op spectaculaire technieken. Na verschillende slagen en stoten won (ENGELEN/CHEN LEI) De partij.

Powered by Aiki Budo.

Met een afgesproken gewicht van 67.5 kilogram liep de 33-jarige Anthony Engelen als eerste naar de ONE Championship ring. Uitkomend voor Balie MMA stapte hij zelfverzekerd in de blauwe hoek.
Ook de 30-jarige tegenstander Chen Lei maakte een zelfverzekerd indruk tijdens zijn entree in de arena.

Direct na de opening van het gevecht dook Engelen naar het midden van het canvas om zijn aanvallen te maken. Beide mannen zochten naar openingen en kwamen in de eerste minuut terecht in een clinch. Vanuit de clinch ging de partij naar de grond en wist Lei de betere positie te pakken.
Na verschillende stoten van Lei wist Engelen in de laatste minuut te ontsnappen uit het grondgevecht. De laatste twintig seconden sloten spectaculair af.

Tijdens de tweede ronde begonnen beide vechters met het boksspel. Engelen ontving een harde rechterhoek en zocht naar herstel. Na een clinchgevecht ging het gevecht staand verder.
Halverwege de ronde maakte Engelen een succesvolle takedown en pakte hierbij toppositie. Hij deelde enkele stoten uit en beschadigde de wenkbrauw van Lei.

In de derde ronde opende Lei met een highkick. Beide mannen zochten naar een knock-out finish. Uiteindelijk wist Chen de jury te overtuigen de sterkste te zijn. Hij ontving de beslissing en won de partij.

De line-up van Legendary Quest:

Het evenement is volledig te bekijken via de livestream:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »