breaking news

Junior dos Santos ligt in het ziekenhuis en komt niet in actie tijdens UFC Moskou

October 22nd, 2019 | by Marcel Dorff
Junior dos Santos ligt in het ziekenhuis en komt niet in actie tijdens UFC Moskou
UFC
0

Het hoofdgevecht voor UFC Moskou op 9 november is uit elkaar gevallen. Junior dos Santos zou het opnemen tegen de Rus Alexander Volkov. Het is vooralsnog onbekend wie de plaats van Dos Santos gaat innemen maar er is nog voldoende tijd om een vervanger te vinden. 

Vanwege een bacteriële infectie heeft Dos Santos zijn partij voor over drie weken laten schieten. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis en zal 100% zeker niet in actie komen op 9 november.

Het Russische outlet RT Sport was de eerste die berichtte over het wegvallen van Dos Santos.

Mogelijk stapt Francis Ngannou in als vervanger, al heeft ”The Predator” gezegd dat hij alleen nog opgebeld kan worden voor een titelgevecht.
De kansen voor een titelgevecht in de nabije toekomst zijn klein, want UFC president Dana White meldde eerder al dat een derde partij tussen Stipe Miocic en Daniel Cormier op dit moment besproken wordt.

Volkov kwam sinds vorig jaar oktober (UFC229) niet meer in actie. Destijds verloor hij in de derde ronde van Derick Lewis via knock-out. De Rus was die partij eigenlijk aan het winnen en kreeg in de slotseconden van de partij de hamer gepresenteerd. Daarvoor wist Volkov zowel Stefan Struve als Fabricio Werdum nog te finishen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

 

Comments are closed.

Translate »