breaking news

Jun Yong Park treft Gregory Rodrigues tijdens UFC evenement op 23 oktober

August 10th, 2021 | by Marcel Dorff
Jun Yong Park treft Gregory Rodrigues tijdens UFC evenement op 23 oktober
UFC
0

Jun Yong Park zet op 23 oktober zijn winstreak van drie partijen op het spel. De Zuid-Koreaan gaat het opnemen tegen Gregory Rodrigues in de Middleweight divisie. Rodrigues won zijn short notice debuut eerder dit jaar in de UFC. Beide vechters treffen elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Cageside Press maakte de partij bekend.

Jun Yong Park (MMA 13-4/UFC 3-1) is een Zuid-Koreaanse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Na een een stroeve start in zijn eerste zes gevechten met een 3-3 record tot gevolg wist Park de weg omhoog in te zetten. Park wist onder meer te winnen van de sterke Ray Cooper III en John Vake. Vervolgens werd ook van Glenn Sparv gewonnen waarna hij voor de Yawara FC titel mocht vechten tegen de ongeslagen Matvey Ivanenko. Park won het gevecht via KO in de eerste ronde. Park zou vervolgens bij de UFC tekenen en zette in Shenzhen zijn winstreak van zeven gevechten op het spel tegen Anthony Hernandez. In een boeiend gevecht was Hernandez via een Anaconda Choke Submission in de tweede ronde te sterk voor “The Iron Turtle”. Uiteindelijk wist Park in zijn tweede UFC gevecht wel de overwinning te pakken. In Busan werd gewonnen van de Canadees Marc-André Barriault via Unanimous Decision. Park zou vervolgens in Augustus 2020 vechten tegen Trevin Giles. Echter kwam de partij te vervallen nadat Zuid-Korea strengere COVID-19 regels invoerde. Uiteindelijk zou Park wel vechten twee maanden later tegen John Phillips. In een van de meest eenzijdige partijen ooit won Park via Unanimous Decision. Park plakte daar in Mei 2021 een derde achtereenvolgende overwinning aan vast door via Majority Decision te winnen van de ongeslagen Tafon Nchukwi.

Embed from Getty Images

Gregory Rodrigues (MMA 10-3/UFC 1-0) is een Braziliaanse MMA vechter die zijn carrière begon in 2014. Rodrigues vocht zijn eerste vier partijen in zijn vaderland, waarna hij overkwam naar de Verenigde Staten. Hier wist hij vijf partijen achter elkaar te winnen. Overwinningen tegen onder meer Tanner Saraceno en Brandon Hester. Die overwinning tegen Hester leverde Rodrigues de Smash Global titel op. Rodrigues werd vervolgens uitgenodigd voor het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Tegenstander was Jordan Williams. Rodrigues ging zwaar KO in de eerste ronde. Rodrigues tekende vervolgens bij de LFA organisatie. Daar wist hij te winnen via KO van Al Matavao en mocht hij in Mei 2021 voor de vacante Middleweight titel vechten tegen Josh Fremd. Rodrigues won de partij via KO in de eerste ronde en pakte dus de titel. Een aantal dagen later tekende de Braziliaan alsnog bij de UFC. Rodrigues debuteerde in Juni 2021 op short notice tegen Dusko Todorovic. Rodrigues won de partij via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »