breaking news

Julian Marquez vervangt Zak Cummings tegen Sam Alvey

March 11th, 2021 | by Redactie
Julian Marquez vervangt Zak Cummings tegen Sam Alvey
UFC
0

Julian Marquez gaat het op 10 april, tijdens UFC on ABC 2, in een middleweight gevecht opnemen tegen Sam Alvey, zo maakt de UFC via een persbericht bekend. Hij vervangt de uitgevallen Zak Cummings, die zijn teamgenoot is. Het evenement zal in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Julian Marquez maakte vorige maand, na een afwezigheid van zo’n tweeënhalf jaar, zijn terugkeer in de octagon. Hij nam het op tegen Maki Pitolo en wist het gevecht op spectaculaire wijze te winnen. Marquez had de eerste twee rondes verloren en wist Pitolo in de laatste minuut van de derde ronde, via een ‘anaconda choke’, te submitten. Hiervoor werd hij beloond met een ‘Performance of the Night’ bonus.

Sam Alvey is aan de slechtste reeks van zijn professionele MMA-carrière bezig. De altijd lachende Alvey wist in 2018, in een split decision winst tegen Gian Villante, voor het laatst te winnen. Hij vocht hierna nog vijf keer, vier wedstrijden verloor hij. Zijn meest recente gevecht, tegen Da Un Jung, eindigde in een split draw. Alvey maakt zich nu op voor zijn middleweight debuut.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »