breaking news

Juancamilo Ronderos vs. Zarrukh Adashev toegevoegd aan UFC evenement op 31 juli

June 15th, 2021 | by Marcel Dorff
Juancamilo Ronderos vs. Zarrukh Adashev toegevoegd aan UFC evenement op 31 juli
UFC
0

Twee Flyweight vechters gaan op 31 juli aanstaande proberen hun eerste overwinning in de UFC te behalen. Juancamilo Ronderos maakt voor de tweede maal zijn opwachting in de Octagon, hij treft Zarrukh Adashev. Beide vechters ontmoeten elkaar op een nog later bekend te maken locatie. Fighter Path MMA maakte de partij bekend.

Juancamilo Ronderos (MMA 4-1/UFC 0-1) maakte na een ongeslagen amateur carrière van vier jaar in 2019 de overstap naar de professionals. Ronderos pakte al in zijn derde pro partij de titel bij de WXC organisatie. Ronderos won via Head Guard Choke in de tweede ronde van Matthew Elliott. Vervolgens verdedigde hij zijn titel via Split Decision tegen UFC veteraan Eric Shelton. Ronderos zou vervolgens uitkomen voor LFA, echter werd de partij gecanceld. Ronderos werd vervolgens gepolst voor het vijfde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Echter had de UFC in Mei 2021 een short notice tegenstander nodig voor David Dvorak. Ronderos nam de partij aan minder dan 24 uur van te voren. Ronderos verloor de partij via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Zarrukh Adashev (MMA 3-3/UFC 0-2) startte in 2015 zijn professionele MMA carrière. Echter verloor hij zijn eerste partij en vervolgde hij tot 2018 zijn carrière in het kickboksen. Uiteindelijk won hij bij Bellator MMA drie partijen op rij. De Oezbeek kreeg echter geen volwaardig Bellator contract. Hierdoor kon hij in Juni 2020 op short notice zijn UFC debuut maken tegen Tyson Nam. Adashev ging zwaar KO vroeg in de eerste ronde en vervolgt zijn carrière in de Flyweight divisie. Dit zou gebeuren tegen Jeff Molina. Echter werd de partij zowel in September 2020 als Januari 2021 gecanceld. Hierdoor werd Su Mudaerji de nieuwe tegenstander. Adashev kon wederom niet overtuigen en verloor via Unanimous Decision. Adashev zou vervolgens in Mei 2021 vechten tegen Ryan Benoit. Echter mistte Benoit zijn streefgewicht en mocht niet vechten.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »