breaking news

Juan Espino en Alexandr Romanov treffen elkaar op 17 april

April 3rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Juan Espino en Alexandr Romanov treffen elkaar op 17 april
UFC
0

The Ultimate Fighter 28 winnaar Juan Espino gaat het in een heavyweight gevecht op 17 april, tijdens een UFC Fight Night, opnemen tegen Alexandr Romanov. Het evenement zal plaatsvinden in Las Vegas. Geruchten over deze partij deden al een tijdje de ronden. Inmiddels is het gevecht bevestigd in de Amerikaanse TV gids.

Juan Espino deed in 2018 mee met het 28ste seizoen van The Ultimate Fighter. Door Ben Sosoli en Maurice Greene te verslaan behaalde hij de finale. In de finale nam de Spanjaard het op tegen Justin Frazier, die hij met een ‘straight armlock’ wist te verslaan. Het duurde echter twee jaar voordat Espino weer de octagon instapte. In september maakte hij, tijdens UFC 253, zijn terugkeer en wist hij Jeff Hughes, via een ‘scarf hold choke’, te verslaan.

Alexandr Romanov is nog ongeslagen als professioneel MMA-vechter. De Moldaviër maakte in september, tegen Roque Martinez, zijn UFC debuut. Dat hij, via een ‘arm triangle choke’, wist te winnen. Vervolgens nam Romanov het twee maanden later op tegen de Braziliaan Marcos Rogério de Lima. Dit gevecht wist hij via een ‘forearm choke’ te winnen. Romanov wist al zijn gevechten via een finish te winnen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »