breaking news

Juan Adams treft Justin Tafa tijdens UFC 247 in Houston

November 20th, 2019 | by Marcel Dorff
Juan Adams treft Justin Tafa tijdens UFC 247 in Houston
UFC
0

Juan Adams maakte tijdens de “Beyond the Cage” Podcast bekend dat hij op 8 februari 2020 terugkeert in de Octagon. De Heavyweight vechter gaat het opnemen tegen Justin Tafa. Beide mannen ontmoeten elkaar in de Octagon van het Toyota Center. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card van UFC 247 in Houston, Texas.

Juan Adams (MMA 5-2/UFC 1-2) is een échte Heavyweight. Adams moet gemiddeld twintig pond van zijn gewicht afhalen om het Heavyweight limiet van 265 lbs te halen. Adams bleeft ongeslagen in zijn amateur carrière en maakte in de zomer van 2017 de overstap naar de professionals. Adams maakte zijn debuut bij de LFA organisatie tegen Chris Rose. Een debuut dat werd beklonken met een KO overwinning in de eerste ronde. Vervolgens won Adams ook via TKO in de eerste ronde van Brice Ritani- Coe en Dwight Gipson. Dit was voor de UFC reden om Adams uit te nodigen voor het tweede seizoen van de Dana White’s Tuesday Night Contender Series. Adams vocht tegen Shawn Teed. Teed werd via KO in de eerste ronde verslagen waardoor Adams zijn eerste ronde (T)KO streak uit wist te breiden naar vier. Dana White was onder de indruk van ”The Kraken” en beloonde hem met een contract. Adams maakte vervolgens in December 2018 zijn officiële UFC debuut tijdens UFC Milwaukee. Ditmaal niet in de eerste ronde, maar in de derde ronde werd Chris De La Rocha via TKO verslagen. Adams nam het vervolgens in Mei 2019 op tegen Arjan Singh Bhullar in Ottawa. In een gelijkwaardig gevecht verloor Adams via een controversiële Unanimous Decision. Twee maanden later keerde Adams terug in de Octagon tijdens UFC San Antonio tegen Greg Hardy Jr. Adams verloor via TKO vroeg in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Justin Tafa (MMA 3-1/UFC 0-1) is de oudere broer van GLORY Kickbokser Junior Tafa. Tafa maakte pas zijn debuut in het MMA in 2017. Na een amateurpartij stapte hij al over naar de professionals. Tafa won zijn MMA debuut via KO in de tweede ronde en mocht bij de XFC organisatie meteen voor de titel vechten. Tafa pakte in Juli 2018 de titel door Jeremy Joiner via TKO binnen 30 seconden te verslaan. Vervolgens verdedigde hij zijn titel eenmaal in Mei 2019 tegen David Taumoepeau. Ditmaal won Tafa in de tweede ronde via KO en maakte hij de overstap naar de UFC. In Oktober 2019 nam Tafa het op tegen Yorgan De Castro tijdens UFC 243 in Melbourne. Voor Tafa een partij om snel te vergeten. Hij verloor via KO in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »