breaking news

Josh Parisian treft Don’Tale Mayes op 18 december

September 10th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Josh Parisian treft Don’Tale Mayes op 18 december
UFC
0

Heavyweights Josh Parisian en Don’Tale Mayes gaan het op 18 december, tijdens het laatste UFC evenement van het jaar, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden, maar dit lijkt het UFC Apex in Las Vegas te worden.

Josh Parisian wist vorig jaar zomer tijdens zijn tweede deelname aan de Dana White’s Contender Series een UFC contract binnen te slepen. Drie maanden later maakte hij in november tegen Parker Porter zijn debuut. Parisian verloor het gevecht via een unanimous decision, maar hij wist zich in zijn tweede en meest recente gevecht te herpakken. Parisian nam het in juni op tegen Roque Martinez, die hij via een split decision wist te verslaan.

Don’Tale Mayes deed een jaar voor zijn tegenstander mee aan de Dana White’s Contender Series en wist toen ook een UFC contract te verdienen. Het duurde even voordat Kong als overwinnaar uit de UFC octagon stapte. Nadat hij zijn eerste twee partijen had verloren wist Mayes iets meer dan een jaar na zijn debuut te winnen. Dit deed hij door Roque Martinez, via een unanimous decision, te verslaan. In maart zou hij het opnemen tegen Tai Tuivasa, maar dit ging uiteindelijk niet door.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »