breaking news

Josh Koscheck vs. Mauricio Alonso voor Bellator 172

January 31st, 2017 | by Redactie
Josh Koscheck vs. Mauricio Alonso voor Bellator 172
Bellator MMA
0

Opnieuw zet een oud UFC vechter zijn handtekening op een contract van de promotie Bellator MMA. De 39-jarige Josh Koscheck tekent na een afwezigheid van twee jaar zijn contract en hoopt tijdens Bellator 172 spectaculair te winnen. Bellator 172 wordt op 18 februari georganiseerd in het Sap Center van San Jose. Andere atleten die ingeroosterd staan op dit evenement zijn onder andere Fedor Emelianenko, Matt Mitrione, Josh Thomson en Cheick Kongo.

Josh Koscheck is geen onbekende bij de gemiddelde UFC volger. Hij maakte zijn introductie tijdens het eerste seizoen van The Ultimate Fighter. Hij won hier met een spectaculaire knock-out van Chris Sanford. Zijn carrière kent 27 professionele partijen waarvan er 17 gewonnen zijn. Zijn record sluit momenteel af met vijf opeenvolgende verloren partijen.

Mauricio Alonso is aangewezen om Koscheck te verwelkomen bij de promotie. Alonso is een 36-jarige Braziliaan die traint bij de Strikers House en Mauricio Alonso BJJ. Alonso heeft 12 partijen gewonnen en heeft zeven partijen verloren. Hij heeft gevochten voor promoties als Predator FC, Heat en Dragon House.

Tweet 20

Comments are closed.