breaking news

Josh Emmett vecht verlies tegen Jeremy Stephens aan

February 25th, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Josh Emmett gaat een officieel verzoek indienen om het verlies dat hij leed tegen Jeremy Stephens tijdens het Main Event van UFC on FOX 28 te herzien. Emmett zal de Florida State Boxing Commission om de technieken van Stephens opnieuw te beoordelen. Er zouden mogelijk illegale elleboog en knie technieken geplaatst zijn.

Stephens zou mogelijk een illegale knie en twee illegale elleboog stoten hebben gebruikt in zijn weg naar de finish van het gevecht.

In de tweede ronde wist Stephens een zeer harde linkerhoek te plaatsten met een grond gevecht als gevolg. Er zouden in dit grondgevecht twee elleboog stoten op het achterhoofd van Emmett geplaatst zijn. Deze stoten zijn niet toegestaan bij de promotie. Ook moet er gekeken worden of het knietje wel gegeven mocht worden. Zo zou Emmett nog een ‘grounded opponent’ zijn.

Scheidsrechter Dan Miragliotta heeft tijdens deze actie geen punten afgetrokken. Omdat het in Florida niet mogelijk is om beelden tijdens het gevecht terug te kijken, kon er ook niet gediscussieerd worden.

Als Emmett deze zaak wint, zal de partij waarschijnlijk omgezet worden naar een No Contest.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »