breaking news

Joselyne Edwards vervangt Bethe Correia tegen Wu Yanan

January 7th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Joselyne Edwards vervangt Bethe Correia tegen Wu Yanan
UFC
0

Nieuwkomer Joselyne Edwards is, op 16 januari, de nieuwe tegenstandster van Wu Yanan, zo meldt de UFC. Edwards vervangt de uitgevallen Bethe Correia, die wegens een blindedarmontsteking geopereerd moet worden.

Joselyne Edwards staat op het punt om haar UFC debuut te maken. De Panamese begon in 2015 haar professionele MMA-carrière en heeft een record van 8-2. Ze wist zeven van haar acht gewonnen gevechten te winnen door middel van een finish, en maar twee gevechten eindigden in een decision. Zo versloeg ze Trisha Cicero, via een unanimous decision, en stond ze in 2018 voor de LFA vacante bantamweight titel, tegen Sarah Alpar, aan de verkeerde kant van een split decision. In juli van het afgelopen jaar wist ze, tijdens UWC 22, Pamela Gonzalez via een knock-out te verslaan.

Wu Yanan maakte in 2017 haar UFC debuut en wist in die periode drie keer de octagon te betreden. Ze verloor haar debuut, via een unanimous decision, van Gina Mazany. Een jaar later, in haar tweede gevecht, wist Lauren Mueller via een ‘armbar’ te verslaan. Vervolgens verloor Yanan, in augustus 2019, via een split decision van Mizuki Inoue. Yanan wist negen van haar elf gewonnen partijen te winnen via een finish.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »