breaking news

Jose Quinonez vs. Carlos Huachin toegevoegd aan UFC Mexico City

July 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Jose Quinonez vs. Carlos Huachin toegevoegd aan UFC Mexico City
UFC
0

Jose Quinonez zal op 21 September 2019 voor eigen publiek gaan vechten. Tijdens UFC Fight Night 159 in Mexico City, Mexico is de Peruviaan Carlos Huachin de tegenstander in de Bantamweight divisie. MMA Fusion weet dit te melden. Beide vechters treffen elkaar in de Arena Ciudad de Mexico. Het gevecht zal deel uit maken van de Preliminary Card.

José Quiñónez (MMA 7-3/UFC 4-2) deed in 2014 mee aan het eerste seizoen van TUF Latin America. De Mexicaan wist tijdens dat seizoen de finale te halen. In de finale stond hij tegenover zijn goede vriend Alejandro Perez. Beide mannen vochten een jaar eerder al tegen elkaar in een andere organisatie. Destijds was Quinonez via Unanimous Decision de sterkste van de twee. Tijdens de TUF Latin America Finale was dit echter niet het geval. Quinonez verloor het gevecht via Unanimous Decision. Tijdens het gevecht gaf Quinonez tweemaal achter elkaar een kopstoot op de borst van Perez. De scheidsrechter berispte Quinonez en gaf hem twee punten in mindering. Zonder deze punten in mindering had Quinonez via Split Decision verloren. Vervolgens zagen we Quinonez terug in de zomer van 2015 toen hij het opnam tegen Leonardo Morales. Quinonez wist dit gevecht relatief eenvoudig via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde naar zich toe te trekken. Vervolgens duurde het meer dan een jaar voordat we Quinonez terug zagen in de Octagon. Tijdens UFC Hidalgo in September 2016 nam Quinonez het op tegen Joey Gomez. Quinonez won dit gevecht via Unanimous Decision. Vervolgens stond in Mexico City een Latijns-Amerikaans onderonsje op het programma tegen de Chileen Diego Rivas. Quinonez was te sterk en won wederom via Unanimous Decision. Hierdoor had Quinonez nu een winstreak van drie gevechten in de UFC. Die winstreak werd in Februari 2018 vergroot naar vier zeges op rij. Tijdens UFC 221 in Perth versloeg Quinonez de Japanner Teruto Ishihara via Unanimous Decision. Quinonez zou het vervolgens tijdens UFC 229 in Oktober 2018 opnemen tegen Sean O’Malley. Echter raakte de Amerikaan geblesseerd en werd er geen vervanger gevonden. Hierdoor maakte Quinonez pas weer in Maart 2019 zijn opwachting. Tijdens UFC Londen was Nathaniel Wood de tegenstander. Wood bleek te sterk en versloeg “Teco” via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde.

Embed from Getty Images

Carlos Huachin (MMA 10-4-2/UFC 0-1-0) is een Peruviaanse MMA vechter die in 2013 zijn Pro-MMA debuut maakte. Na een zeer slechte start heeft de Zuid-Amerikaan zich echter weten op te werken tot een van de betere vechters uit Peru. Zo wist hij meerdere titels te winnen bij regionale Peruviaanse MMA organisaties en wist hij onder meer te winnen tegen Fernando Noriega en Bruno Pereira. Huachin bracht vervolgens zijn streak van zeven ongeslagen partij mee de Octagon in tegen Raoni Barcelos tijdens UFC 237 in Mei 2019. Barcelos bleek echter via TKO in de tweede ronde te sterk voor de Peruviaan.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »