breaking news

José Aldo wint en vraagt om TJ Dillashaw

December 20th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
José Aldo wint en vraagt om TJ Dillashaw
UFC
0

Na drie verliespartijen op rij, won José Aldo afgelopen zaterdag van Marlon Vera tijdens UFC Fight Night 183. Na drie succesvolle rondes ontving hij de unanieme jurybeslissing met een score van 29–28, 29–28, 29–28. Aldo kwam vervolgens in het camerabeeld en gaf direct zijn toekomstplan.

Tijdens het post-fight interview met Daniel Cormier, vroeg de koning van Rio de Janeiro om een gevecht tegen TJ Dillashaw:

Dillashaw verloor na een dubbele winst op Cody Garbrandt van Henry Cejudo. Daarmee slaagde hij er niet in om de Flyweight titel te bemachtigen. Echter kwam er ook een positieve test op erythropoietin (EPO). Sinds dien heeft Dillashaw niet meer op het canvas gestaan om te strijden voor de winst.

De call-out van Aldo kwam echter wel voorbij op zijn scherm. Hij besloot daarom te reageren via social media:

Dillashaw doelt hier op zijn Bantamweight titel. Deze is namelijk nooit door een verlies van hem afgenomen. Op het moment zit Petr Yan op de troon van de divisie.

Het is onbekend hoe de promotie de aankomende gevechten gaat indelen. Met Aljamain Sterling, Cory Sandhagen, marlon Moraes en Cody Garbrandt kent de divisie veel talent.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »