breaking news

Jose Aldo verwacht ontmoeting Max Holloway tijdens UFC 208

December 12th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Nu de Featherweight divisie een kampioen en een interim kampioen heeft, is het meer dan logisch dat hier duidelijk moet komen. Kampioen Jose Aldo heeft tijdens een interview met de Braziliaanse media verteld dat dit gaat gebeuren tijdens UFC 208 in Brooklyn, New York.

Op 11 februari 2017 reist de wereldberoemde Octagon opnieuw af naar New York. Dit keer is het aan de Barclays Center in Brooklyn om de atleten te ontvangen en het publiek te trakteren op een groot spektakel. Er zijn nog geen atleten bekend gemaakt voor dit evenement maar als wij kampioen Jose Aldo moeten geloven zal dit gaan tussen hem en de interim kampioen Max Holloway.

“About the fight in February, I already knew that, I only didn’t know who I would fight. It was between him and Pettis, whoever won the fight. It’s not something new. This fight will happen on Feb. 11.”

De 30-jarige Jose Aldo versloeg recent Frankie Edgar met een unanieme beslissing tijdens UFC 200. Hij is vorige week aangewezen als Featherweight kampioen. Oud kampioen Conor McGregor is gestript.

Leave a Reply

Translate »