breaking news

José Aldo treft Marlon Vera in derde bantamweight gevecht op 19 december

November 20th, 2020 | by Jamal Boussenaf
José Aldo treft Marlon Vera in derde bantamweight gevecht op 19 december
UFC
0

José Aldo en Marlon Vera gaan het op 19 december, tijdens UFC on ESPN 19, tegen elkaar opnemen, dit wist BJ Penn.com te melden. Het evenement zal in het UFC Apex in Las Vegas plaatsvinden.

Voormalig WEC en UFC featherweight kampioen José Aldo maakte tijdens UFC 245, tegen Marlon Moraes, zijn debuut in de bantamweight divisie. Deze ontmoeting verloor hij via een split decision, waarvan velen dachten dat Aldo de partij gewonnen had. Vervolgens nam hij het in juli, voor de vacante bantamweight titel, op tegen Petr Yan. Ook dit gevecht ging verloren. Tegen Vera hoopt Aldo zijn eerste winst in de bantamweight divisie binnen te halen.

Marlon Vera is sinds zijn verlies tegen Douglas Andrade, in 2018, ongeslagen in de bantamweight divisie. In die periode vocht hij zesmaal in de divisie, alle zes de partijen won hij via een finish. Meest recentelijk won hij, tijdens UFC 252, via een TKO van Sean O’Malley. In mei maakte Vera een uitstapje naar de featherweight divisie, door het tegen Song Yadong op te nemen. Dit gevecht eindigde in een controversiële unanimous decision verlies voor Vera.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »