breaking news

Jorina Baars wint Bellator Kickboxing debuut!

April 14th, 2017 | by Redactie

Jorina Baars heeft vanavond in de Hongaarse hoofdstad Budapest, haar lang verwachte Bellator Kickboxing debuut gemaakt, en met succes!

Nadat op 16 maart bekend werd gemaakt dat Baars haar debuut voor Bellator in april tegen Irene Martens zou gaan maken, waren de verwachtingen meteen hooggespannen. De 28-jarige is namelijk al 40 muay thai wedstrijden ongeslagen.

Toen Jorina voor de 3e keer haar Lion Fight Promotion titel succesvol verdedigd had, was het duidelijk dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging, en die vond ze! Bellator, bekend als MMA promotie hield op 16 april 2016 haar eerste kickboks evenement onder de naam Bellator Kickboxing 1. Nagenoeg een jaar later wordt het 6e evenement gehouden en staat Baars in de startblokken om de spreekwoordelijke ladder te bestormen.

Zojuist heef Jorina haar partij winnend afgesloten en heeft ze de eerste stap richting die Bellator Kickboxing titel gezet. De weg naar de top is zoals iedereen weet, moeilijk en lang, maar als we afgaan om het karakter dat Jorina Baars de afgelopen jaren heeft getoond is het zeker niet ondenkbaar dat we, in navolging van Denise Kielholtz, in de toekomst een 2e Bellator Kickboxing kampioene hebben!

Comments are closed.

Translate »