breaking news

Jorina Baars krijgt nieuwe tegenstandster na uitvallen Julie Burton

April 3rd, 2018 | by Stefan Van Erp
Jorina Baars krijgt nieuwe tegenstandster na uitvallen Julie Burton
Bellator Kickboxing
0

Jorina Baars zal het komend weekend niet opnemen tegen Julie Burton tijdens Bellator Kickboxing 9 in Boedapest. Burton is om onbekende redenen van de kaart gehaald en zal vervangen worden door Athina Evmorfiadi. Jorina vecht haar derde partij voor Bellator. De eerste 2 wist de ongeslagen Nederlandse winnend af te sluiten.

Jorina Baars (KKB 42-0-3/Bel.KKB 2-0-0) is al jarenlang ongeslagen. De 29-Jarige vechtster uit Den Helder staat wereldwijd bekend als een van de beste, zo niet dé beste Kickbokster in haar gewichtsklasse. Sinds 2014 vecht Baars onder meer voor de Lion Fight promotie. Tijdens haar debuut won ze meteen de Welterweight titel door Cris Cyborg via Unanimous Decision te verslaan. Een gevecht dat ook wereldwijd aandacht kreeg in de MMA wereld. Baars verdedigde daarna nog driemaal succesvol haar wereldtitel voordat Bellator op haar pad kwam. Bellator organiseert sinds 2016 ook kickboks evenementen en heeft met Denise Kielholtz al een Nederlands kampioen in haar midden. Baars nam het in haar eerste partij op tegen Irene Martens en won via een Unanimous Decision. Daar kwam in September 2017 een tweede overwinning bij. Zo werd de Belgische Anke van Gestel eveneens via Unanimous Decision verslagen.

Athina Evmorfiadi (KKB 10-3-0/Bel.KKB 0-0-0) is een atlete die 10 van haar 13 partijen winnend wist af te sluiten. Zij maakt haar debuut voor Bellator en staat dus direct voor een zware dobber met de ongeslagen Baars. Zij zal dan ook de grote underdog zijn in deze partij.

Volg MMA DNA voor al het Kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »