breaking news

Jorina Baars eerste Nederlandse vrouw bij ONE Championship

June 17th, 2019 | by Marcel Dorff
Jorina Baars eerste Nederlandse vrouw bij ONE Championship
ONE Championship
0

De ongeslagen kickbokster uit Den Helder Jorina Baars heeft een tweejarig contract getekend bij ONE Championship zo meldt de organisatie. Baars stond onder contract bij Bellator Kickboxing, echter zijn de kickboks evenementen van Bellator aanzienlijk verminderd de afgelopen twee jaar qua aantal. Baars staat al jaren bekend als een van de allerbeste kickbokster en baarde internationaal aanzien na haar winst tegen Cris Cyborg.

Bekijk hieronder beide statements van CEO Chatri Sityodtong en Jorina Baars.

Chatri Sityodtong
“We zijn zeer blij om een atleet van wereldklasse aan onze groeiende ONE Championship familie toe te voegen. Jorina is een fantastische toevoeging aan onze elite kampioenen vechters. Ze is Nationaal Kampioene, GP Kampioen en een tweevoudig Kampioene in verschillende organisaties. Jorina is een bewezen winnaar en k kan niet wachten om die mentaliteit te zien in onze organisatie. Jorina is onze nieuwste wereldkampioene die bij ONE Championship tekent en zal zeker niet de laatste zijn.”

Jorina Baars
“Mijn favoriete quote is; Winners never quit, and quitter never win. Ik ben een strijder en klaar om mijn carrièree naar een volgend level te tillen. Ik heb bij ONE Championship getekend omdat de beste vechters hier strijden. Het is een eer om met zoveel legendes in een organisatie te zitten. Ik wil tegen de beste vechters vechten en ik zal tegen iedereen vechten. Als het in de sterren staat zou ik het geen probleem vinden wederom tegen Cris Cyborg te vechten.”

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »