breaking news

Jorge Masvidal reageert op de uitlatingen van zijn oude vriend Colby Covington

September 12th, 2019 | by Marcel Dorff
Jorge Masvidal reageert op de uitlatingen van zijn oude vriend Colby Covington
UFC
0

Is het een act of is er daadwerkelijk een ”beef” gaande tussen twee oude vrienden van de American Top Team gym? Jorge Masvidal was te gast bij ”The Dan Le Batard” show, en reageerde zowaar op de uitlatingen van zijn controversiële voormalig trainingspartner Colby Covington. 

De host speelde een geluidsfragment af waarin te horen was dat Covington volledig tekeer gaat over Masvidal, die volgens ”Chaos” een egoïstische meneer is en alleen maar bij je blijf hangen als hij iets van je kan winnen. Hetgeen viel compleet verkeerd bij Masvidal, die ook weer fel uithaalde naar Covington.

”Het is verrassend om deze teksten te horen van iemand die bij mij op de bank sliep, omdat hij het heel erg zwaar had in het begin van zijn carrière. Ik zal jullie vertellen waar de frictie is ontstaan. Colby weigerde om één van mijn coaches te betalen na de partij tegen Rafael Dos Anjos. Ik zei tegen Colby dat hij dat goed moest maken, maar hij reageerde niet, en dus wilde we allebei niets meer met hem te maken hebben. Het zegt heel veel over hem”, alsdus een getergde Masvidal.

Ook werd ”Gamebred” gevraagd naar zijn aankomende partij met Nate Diaz.

”Ik heb geen interesse om andere mensen bekend te maken, ik wil het vooral over mijzelf hebben. Maar neem nou bijvoorbeeld Ben Askren. Wat is het ergste dat er met me zou kunnen gebeuren in een gevecht met Askren? Dat hij aan mijn ballen wil ruiken met zijn takedowns? Ik heb niets met zulke vechters, de punten vechters. Maar een gevecht met Diaz, daar gaat mijn hart van pompen. Ik hoef geen wekker te zetten in de ochtend meer, want ik ben allang op en aan het rennen en trainen. Diaz is wel iemand die voor de kill gaat, en dat waardeer ik aan hem”. 

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »