breaking news

Jorge Gonzalez vervangt Timo Feucht tegen Kenneth Bergh op 15 juli in Abu Dhabi

July 10th, 2020 | by Redactie
Jorge Gonzalez vervangt Timo Feucht tegen Kenneth Bergh op 15 juli in Abu Dhabi
UFC
0

Zo plotseling als de partij gisteren werd aangekondigd tussen Timo Feucht en Kenneth Bergh, zo even plotseling is er al meteen een verandering. Timo Feucht zal om onbekende redenen niet vechten tegen Kenneth Bergh. De Duitser die onder vuur lag na enkele misstappen in het verleden wordt vervangen door Jorge Gonzalez. Gonzalez en Bergh treffen elkaar op 15 juli in de Light-Heavyweight divisie. De partij stond in een andere organisatie al eens gepland in 2018. Destijds ging de partij niet door. De verandering werd gemeld door journalist CC Legaspi.

Kenneth Bergh (MMA 8-0-0-1/UFC 0-0-0-0) is een Noorse MMA vechter die zijn professionele carrière begon in 2013. Bergh maakte met drie snelle overwinningen indruk en wekte daarmee de interesse van de UFC. Bergh deed mee aan het 23ste seizoen van The Ultimate Fighter. Echter verloor hij al tijdens de eliminatie gevechten van Eric Spicely (dit gevecht telt niet mee voor het Pro-record). Na vervolgens gewonnen te hebben tegen Brett McDermott tekende Bergh bij de Cage Warriors organisatie. Bergh won tweemaal waaronder een #1 contenderpartij tegen Norman Paraisy. Mede door blessures zou Bergh ruim twee jaar niet in actie komen. De Noor dook echter in 2019 op tijdens het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Bergh nam het op tegen Antonio Trocoli. Bergh verloor kansloos in de eerste ronde via een Neck Crank Submission. Echter werd de overwinning later omgezet in een No Contest nadat bleek dat Trocoli positief getest had op verboden middelen. Bergh wist vervolgens in 2019 twee snelle overwinningen te pakken en zal nu alsnog zijn kans krijgen in de UFC. Bergh zou het opnemen tegen Timo Feucht in Juli 2020. Echter zal Feucht niet vechten en zal Jorge Gonzalez de tegenstander worden.

Embed from Getty Images

Jorge Gonzalez (MMA 16-4/UFC 0-0) is een Mexicaanse MMA vechter die zijn carrière startte in 2010. Gonzalez maakte furore bij de Xtreme Kombat organisatie in Mexico City. Daar wist hij een record op te bouwen van 9-1. Na vervolgens een mindere periode in 2015 wist hij de draad weer op te pakken en de Jasaji FL titel te winnen in 2017. Vervolgens tekende Gonzalez bij de WFCA organisatie van Ramzan Kadyrov. Daar imponeerde hij met een overwinning tegen Alexey Stoyan. Gonzalez zou vervolgens vechten bij de ACA organisatie nadat WFCA en ACB fuseerden. Bij de ACA organisatie gaf hij gelijk zijn visitekaartje af door UFC veteraan Luke Barnatt te verslaan via KO in de eerste ronde. Echter werd vervolgens verloren van Nasrudin Nasrudinov. Gonzalez vocht vervolgens voor een andere organisatie en wist de ongeslagen Marcos Rodriguez via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde te verslaan. Gonzalez heeft inmiddels bij de UFC getekend.

MMA DNA bestaat 4 jaar! Daarom geven wij twee complete kickboks of MMA pakketten t.w.v. €175 weg! KLIK HIER om naar de actie te gaan.

Comments are closed.

Translate »