breaking news

Jordan Williams vs. Nassourdine Imavov toegevoegd aan UFC evenement op 3 oktober

September 18th, 2020 | by Redactie
Jordan Williams vs. Nassourdine Imavov toegevoegd aan UFC evenement op 3 oktober
UFC
0

Jordan Williams wist afgelopen dinsdag een contract bij de UFC af te dwingen. De Amerikaan won tijdens zijn Dana White’s Contenders Series partij tegen Gregory Rodrigues via KO in de eerste ronde. Williams zal op 3 oktober aanstaande al zijn UFC debuut maken tegen de eveneens debuterende Franse Dagestani Nassourdine Imavov. Imavov was in eerste instantie de tegenstander van Rodrigues, maar kreeg zijn visum niet op tijd rond. Nu zullen beide vechters elkaar treffen op Yas Island te Abu Dhabi, VAE in de Middleweight divisie. MMA Fighting maakte de partij bekend.

Jordan Williams (MMA 9-3-0-1/UFC 0-0-0-0) maakte in 2013 zijn professionele MMA debuut. De Amerikaan vocht onder meer partijen voor Tachi Palace Fights en won zijn debuutpartij voor Bellator MMA. Williams kreeg met een 7-2 record tijdens het tweede seizoen van de Dana White’s Contender Series de kans om een UFC contract te verdienen. Williams won zijn partij via TKO in de derde ronde van Tim Caron, maar kreeg geen UFC contract. Later werd de partij omgezet in een No Contest nadat er sporen van Marihuana in het bloed van Williams was gevonden. Williams won vervolgens van Diego Herzog bij Bellator MMA en keerde voor het derde seizoen van DWCS terug. Ditmaal nam hij het op tegen de ongeslagen Ramazan Kuramagomedov. Williams verloor via Split Decision en kreeg wederom geen contract. Echter bleek driemaal is scheepsrecht ook voor Williams te gelden. Tijdens het vierde seizoen nam hij een short notice partij aan tegen Gregory Rodrigues. Williams versloeg Rodrigues via KO in de eerste ronde en kreeg ditmaal wél zijn UFC contract.

Nassourdine Imavov (MMA 8-2/UFC 0-0) is een Franse Dagestani die zijn professionele carrière begon in 2016. Imavov verloor zijn MMA debuut, maar wist vervolgens zes van in totaal zeven partijen te winnen. Dit leverde hem in 2019 een titleshot op bij de TFL organisatie tegen Mateusz Gluch. Imavov won de partij via een Kimura Submission. Vervolgens tekende Imavov bij het gloednieuwe ARES FC. Tijdens zijn eerste en enige partij voor de organisatie won hij in de eerste ronde via TKO tegen UFC veteraan Jonathan Meunier. Nadat vervolgens een partij tegen Chris Curtis gecanceld werd wegens COVID-19 zou Imavov tijdens het vierde seizoen van de Dana White’s Contender Series vechten tegen Gregory Rodrigues. Echter kreeg Imavov geen werkvisum en kon hij niet vechten. Imavov tekende in September 2020 alsnog een UFC contract.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »