breaking news

Jonathan Martinez vervangt Gavin Tucker tegen Andre Soukhamthath tijdens UFC Moncton

October 10th, 2018 | by Redactie
Jonathan Martinez vervangt Gavin Tucker tegen Andre Soukhamthath tijdens UFC Moncton
UFC
0

De UFC heeft bekend gemaakt dat de Canadees Gavin Tucker zich heeft moeten terugtrekken in verband met een blessure. Hierdoor zal Jonathan Martinez zijn UFC debuut gaan maken op 27 Oktober 2018 tijdens UFC Moncton tegen Andre Soukhamthath. Beide vechters treffen elkaar in het Avenir Centre in de Bantamweight divisie. Het gevecht maakt deel uit van de Main Card van UFC Fight Night 138.

Andre Soukhamthath (MMA 12-6/UFC 1-3) maakte in 2017 zijn UFC debuut. De Laotiaanse Amerikaan kwam binnen als de CES MMA Bantamweight Kampioen. Soukhamthath is een allround vechter die bij voorkeur het liefst standup vecht. Soukhamthath won de CES MMA titel in Maart 2016 door de ongeslagen Kody Nordby te verslaan via KO in de vijfde ronde. In Augustus 2016 werd die titel voor het eerst verdedigd tegen Kin Moy (een man die Soukhamthath eerder in zijn carrière wist te verslaan). Soukhamthath zou in Maart 2017 zijn titel verdedigen tegen Tony Gravely tijdens het Main Event van CES MMA 42. Echter bood de UFC Soukhamthath een gevecht aan tijdens UFC 209 tegen Albert Morales. Soukhamthath had een sterk debuut, maar kon niet voorkomen dat Morales er met een Split Decision overwinning vandoor ging. Soukhamthath maakte vervolgens zijn tweede opwachting voor de UFC in Augustus 2017 tijdens UFC Mexico City. Soukhamthath nam het op tegen de Mexicaan Alejandro Perez. In een van de meest controversiële en discutabele decisions van 2017 verloor Soukhamthath via Split Decision. Hierdoor was Soukhamthath na twee Split Decision verliespartijen nog altijd op zoek naar zijn eerste overwinning in de Octagon. Die overwinning kwam in December 2017 tijdens UFC Fresno. Soukhamthath stapte in voor de geblesseerde Bryan Caraway tegen Luke Sanders. Sanders was sterker in de eerste ronde, maar liep vol tegen een stoot van Soukhamthath op in het begin van de tweede ronde. Sanders ging neer waarna Soukhamthath volgde met meerdere stoten. Soukhamthath schreef op die manier op zeer indrukwekkende wijze zijn eerste overwinning in zijn UFC carrière bij. Vervolgens nam Soukhamthath in Maart 2018 het op tegen de ongeslagen Sean O’Malley. Soukhamthath verloor de eerste twee rondes duidelijk. O’Malley brak echter zijn voet in de derde ronde op een blok van Soukhamthath. Echter had Soukhamthath dit niet in de gaten. Hierdoor kon O’Malley het ”uitzingen” tot het einde van de derde ronde en de overwinning via Unanimous Decision pakken. Soukhamthath werd vervolgens tijdens UFC Moncton gekoppeld aan Gavin Tucker, maar zal in verband met een blessure van de Canadees nu Jonathan Martinez ontmoeten.

Embed from Getty Images

Jonathan Martinez (MMA 10-1/UFC 0-0) is een vechter die uitkomt voor Different Breed MMA in Texas. Martinez begon zijn Pro-MMA carrière in 2014 bij de C3 Fights organisatie. Zijn debuut won hij in de derde ronde tegen Archie Lowe via KO. Hierop volgden in een tijdsbestek van iets meer dan een jaar nog zeven overwinningen. Onder meer Carlos Vergara en Ryan Hollis werden verslagen. Martinez vocht vervolgens bij de Legacy FC organisatie tegen huidig UFC vechter Matt Schnell. Martinez verloor in de tweede ronde via diskwalificatie na een illegale knietechniek. Hiermee brak hij zijn winstreak van acht en was hij niet langer ongeslagen. In 2016 maakte Martinez vervolgens zijn debuut voor de Combate Americas organisatie. Via Armbar Submission in de eerste ronde werd op een overtuigende manier afgerekend met Jesse Cruz. In September 2017 werd vervolgens Randy Hinds verslagen. Eveneens via Armbar Submission in de eerste ronde. Nu mag Martinez op short notice zijn UFC debuut gaan maken tegen Andre Soukhamthath.

Afbeeldingsresultaat voor jonathan martinez mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »