breaking news

Jon Jones vs. Dan Henderson en Miesha Tate vs. Jessica Eye zijn klaar voor zondag

December 9th, 2016 | by Redactie
Jon Jones vs. Dan Henderson en Miesha Tate vs. Jessica Eye zijn klaar voor zondag
Submission Underground
0

Overmorgen zullen Jon Jones, Dan Henderson, Miesha Tate en Jessica Eye in actie komen tijdens het evenement van Chael Sonnen: Submission Underground. Jon Jones is samen met de oud UFC vechter Dan Henderson verantwoordelijk voor het main event van de avond. Tate en Eye zullen het co-main event verzorgen. De partijen zullen op zondag avond half twaalf voor een bedrag van $19.95 live te bekijken zijn op FloCombat.com.

Er wordt gestreden in een acht minuut durende ronde. Bekende atleten bij deze organisatie zijn Vinny Magalhaes, Jake Shields en Ronny Markes.

Jon Jones: Het positief testen op prestatiebevorderende middelen en de schorsing van USADA gelden alleen voor de sport Mixed Martial Arts. De Nevada Athletic Commission heeft niks te zeggen over het strijden bij dit grappling toernooi.

Dan Henderson: De 46-jarige Amerikaan laat zijn pensioen nog even wachten. Na een recente verlies partij van Michael Bisping heeft hij zijn MMA handschoenen opgehangen. Het wedstrijd gevoel blijft kriebelen en hij is nog niet van plan om deze te negeren.

Ook de Amerikaans voormalig MMA-vechtster Miesha Tate stapt de mat op om te strijden. Met een paarse band Brazilian Jiu-Jitsu heeft ze meerdere keren in de Octagon bewezen de technieken te beheersen. De 30-jarige heeft aangegeven het gevecht snel te willen beëindigen.

Jessica Eye is een echte allround vechter van het Strong Style Fight Team. De 30 jarige MMA vechter heeft een record van 11 -6 (1) en hoopt na een aantal nederlagen de winst weer te pakken. Ze heeft gevochten onder banners als Bellator MMA, UFC en NAAFS.

eye-vs-tate

Leave a Reply