breaking news

Jon Jones vs. Dan Henderson en Miesha Tate vs. Jessica Eye op Submission Underground

November 8th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Jon Jones, Dan Henderson, Miesha Tate en Jessica Eye zullen op 11 december in actie komen tijdens het evenement van Chael Sonnen: Submission Underground. Jon Jones is samen met de oud UFC vechter Dan Henderson verantwoordelijk voor het main event van de avond. Tate en Eye zullen het co-main event verzorgen. De partijen zullen voor een bedrag van $19.95 live te bekijken zijn op FloCombat.com.

Er wordt gestreden in een acht minuut durende ronde. Bekende atleten bij deze organisatie zijn Vinny Magalhaes, Jake Shields en Ronny Markes.

Jon Jones: Het positief testen op prestatiebevorderende middelen en de schorsing van USADA gelden alleen voor de sport Mixed Martial Arts. De Nevada Athletic Commission heeft niks te zeggen over het strijden bij dit grappling toernooi.

Dan Henderson: De 46-jarige Amerikaan laat zijn pensioen nog even wachten. Na een recente verlies partij van Michael Bisping heeft hij zijn MMA handschoenen opgehangen. Het wedstrijd gevoel blijft kriebelen en hij is nog niet van plan om deze te negeren.

sug

Leave a Reply

Translate »