breaking news

Jon Jones gelooft niet in aankondiging pensioen Alexander Gustafsson

June 2nd, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Jon Jones gelooft niet in aankondiging pensioen Alexander Gustafsson
UFC
0

De Zweed Alexander Gustafsson heeft gisteren een einde gemaakt aan zijn MMA carrière. De drievoudig titeluitdager kwam tijdens UFC on ESPN+ 11 te kort tegen Anthony Smith voor eigen publiek. Smith wist Gustafsson in de vierde ronde via een Rear Naked Choke Submission te finishen. Gustafsson besloot na afloop met de woorden “The Show is over guys” en legde demonstratief zijn MMA gloves op het canvas. Echter heeft de kampioen van de divisie er geen vertrouwen in.

Powered by Aiki Budo.

Jon Jones en Alexander Gustafsson hebben elkaar twee keer ontmoet op het canvas. Tijdens de eerste confrontatie vochten beide mannen een absolute toppartij. Het gevecht is de boeken ingegaan als een van de beste Light Heavyweight gevechten ooit. Uiteindelijk overtuigde Jones de jury de sterkste te zijn.
De tweede keer is het gevecht niet in de handen van de jury gegeven. Jones won met een technische knock-out in de derde ronde.

Na de pensioenaankondiging van Gustafsson, gebruikte Jones zijn social media pagina om zijn mening te uiten:

Met pensioen gaan in de vechtsportwereld klinkt tegenwoordig steeds ongeloofwaardiger. Zo kwamen atleten als is Conor McGregor al meerdere keren met pensioen gegaan en trekt Urijah Faber de handschoenen weer van de wilgen.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »