breaking news

Paul Daley vs. Jon Fitch voor Bellator 199

March 3rd, 2018 | by Lennart Van Arendonk

Bellator MMA heeft de MMA-veteraan aangenomen met een exclusieve multi-fight en meerjarige deal. Fitch zal zijn introductie maken op 12 mei 2018 tijdens het evenement Bellator 199 in San Jose. Hij staat ingeroosterd om te vechten tegen de 35-jarige knock-out vechter, Paul Daley. Het main event zal verzorgd worden door de Heavyweight vechters Ryan Bader en Muhammed ‘King Mo’ Lawal.

Paul Daley (MMA 40-15-2/Bellator 5-2-0) is een 35 jarige vechter uit Nottingham, Engeland. Daley besloot om naast zijn MMA carrière ook kickbokspartijen te vechten. Daar heeft hij inmiddels een record van 21 overwinningen en 3 verliespartijen opgebouwd. Ook in het MMA zet Daley zoden aan de dijk. Zo won hij 7 van zijn laatste 9 partijen waarvan hij er 6 voortijdig via KO of TKO besliste. Daley leed nederlagen tegen de huidige Welterweight Kampioen Douglas Lima, en tegen de #1 contender Rory MacDonald vrij recent voor eigen publiek. Daarna wist hij spectaculair terug te komen met een knock-out van Lorenz Larkin. Het is nu zijn taak om Fitch te introduceren bij de promotie.

Jon Fitch (30-7-1) heeft zijn laatste vier gevechten op rij gewonnen onder de World Series of Fighting (WSOF)/ (Professional Fighters League) PFL-banner. Hij is nu de voormalige WSOF Welterweight kampioen en verlaat de promotie zonder zijn titel te verliezen. Nadat de WSOF was omgezet tot de Professional Fighters League, besloot de promotie om alle titel te schrappen, wat Fitch ertoe bracht om zijn contract te beëindigen. Het grootste deel van zijn 16-jarige carrière is doorgebracht bij de Ultimate Fighting Championship (UFC). Hij vocht in 2008 voor de Welterweight titel maar verloor van de kampioen Georges St-Pierre. Fitch heeft opmerkelijke overwinningen van Thiago Alves (twee keer), Diego Sanches, Erick Silva, Yushin Okami en Jake Shields.

Volg MMA DNA voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.

Translate »