breaking news

Johny Hendricks is klaar voor UFC 200

July 2nd, 2016 | by Redactie

Net als de 69 andere vechters die actief zullen zijn tijdens ‘International Fight Week’ is ook Johny Hendricks hard bezig om de nodige kilootjes af te vallen. Waar hij in het verleden nog wel eens problemen had om op ‘weigh-in day’ het gewenste gewicht te behalen, ziet hij er dit keer afgetraind uit!

Naar eigen zeggen voelt de oud kampioen zich beter dan ooit en heeft hij veel te danken aan zijn ‘strength and conditioning training’ die hem echt heeft klaargestoomd voor het gevecht in Las Vegas.

Hendricks (#6) zal het op 9 juli tijdens UFC 200 opnemen tegen Kelvin Gastelum die op dit moment als 12e geranked staat in de Welterweight divisie, die weer helemaal open lijkt te liggen. Tijdens UFC 201 dat ook nog in de maand juli zal plaatsvinden vechten kampioen Robbie Lawler en uitdager Tyron Woodley om de titel in de divisie. En met contenders als Stephen Thompson, Demian Maia, Rory MacDonald en Carlos Condit is de divisie on fire!

Of Hendricks zijn eigen naam ook weer in ‘the mix’ gaat gooien moet over een week blijken, na zijn verloren partijen tegen Lawler en Thompson zal hij de weg terug naar boven weer moeten vinden om relevant te blijven.

Heeft Hendricks het in zich om Kelvin Gastelum te verslaan?

Leave a Reply

Translate »